Skip to main content

Tjänster

Konsulttjänster

LSK jobbar som konsult mellan kund och transportföretag med slambilar och tar beställningar/förfrågningar både från beställare och utförare.

Transportföretag som är ett slambilsföretag som jobbar med flytande avfall inom fettavskiljare, oljeavskiljare, pumpgropar och liknande.

En kund kan t.ex vara ett köpcentrum som behöver hjälp med hantering av någon form av flytande avfall och problemlösningar i samband med detta. Problem kan vara lukt eller åtkomst i samband med hantering och tömning med slambil.

LSK jobbar även med åtgärder på fordon om det behövs för att lösa ett problem eller för att förbättra arbetsprocessen.

Upphandlingar

LSK jobbar även mot både beställare och transportföretag i upphandlingar. Mot en beställare, som t.ex. en kommun fungerar man som rådgivare/mentor vid utformning av upphandlingar. Beställaren beskriver hur man har tänkt, och LSK hjälper med utgångspunkt på detta med att sätta ihop ett underlag med en uppfattning om prisnivå innan en upphandling läggs ut.

Transportföretag kan även få hjälp med att räkna på och formulera anbud till upphandlingar.

Kontrollplaner / Miljörapporter

LSK jobbar även med att ta fram kontrollplaner/miljörapporter. En kontrollplan skräddarsys för uppdragsgivare/transportör och beskriver hur arbetet ska utföras från A till Ö.

  • Planering och logistik
    av transportör, kvantitet och plats
  • Hur och hur mycket man ska hämta
  • Tidsplanering för hämtning